Vrei sa afli mai multe despre noi?

Master Flower este o florarie din orasul Bacau ce pune la dispozitie aranjamente florale deosebite, buchete de flori, cadouri si surprize. Ne-am lansat cu ideea de a face frumos pentru oameni frumosi. Suntem deschisi din luna Februarie a anului 2018, iar acum, prin magazinul online, ne dorim sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri si sa usuram procesul prin care poti comanda produsele noastre.

Cu ce ne ocupam?

Ne dorim sa acoperim cat mai mult din dorintele clientilor nostri, asadar la noi veti gasi aranjamente florale, trandafiri criogenati, buchete de flori, buchete mireasa, lumanari botez, cadouri speciale, aranjamente la cutie, aranjamente personalizate.

LIVRARE GRATUITA

Livram gratuit si repede comanda ta in tot orasul Bacau

AJUTOR

Esti in lipsa de idei? Iti oferim cu drag tot sprijinul nostru pentru alegerea ideala

NE PLAC IDEILE

Ai o idee pentru noi? Te ascultam cu drag. Contacteaza-ne in pagina dedicata.

Unde ne gasesti si cand

Ne gasesti pe Calea Mărășești 98, Bacau, in incinta Pietei Sud. Programul nostru de functionare in magazin este de Luni pana Vineri intre orele 08:00 si 19:00, Sambata intre orele 08:00 si 16:30 iar Duminica de la ora 08:00 la ora 13:30. Comenzile online se preiau de Luni pana Vineri intre orele 09:00 si 16:30 iar Sambata si Duminica intre orele 09:00 si 12:00.