Ia legătura cu noi

Suntem foarte entuziasmați să ne cunoaștem clienții. Simte-te liber să ne suni, să ne trimiți un e-mail sau să vii la magazinul nostru.

Detalii de contact

E-mail: contact[at]masterflower.ro

Informare

Dorim să vă informăm cu privire la modul în care funcționează platforma noastră și modul în care aceasta vă afectează.

Produsele prezentate pe website-ul nostru sunt disponibile prin intermediul unui sistem de afiliere cu diverși parteneri. Aceasta înseamnă că majoritatea produselor pe care le vedeti pe site-ul nostru provin de pe site-urile partenerilor noștri. Când selectați un produs pentru a obține mai multe detalii sau pentru a face o achiziție, veți fi redirecționați către site-ul web al partenerului nostru.

Vă rugăm să înțelegeți că, deși ne străduim să ne asigurăm că toate produsele și informațiile prezentate sunt exacte și actualizate, nu avem control direct asupra produselor sau proceselor partenerilor noștri. Ca atare, nu ne putem asuma răspunderea pentru eventualele erori sau inconveniente care pot apărea în procesul de comandă, livrare sau la nivelul calității produsului.

În cazul în care întâmpinați dificultăți, vă îndemnăm să luați legătura direct cu serviciul de asistență pentru clienți al partenerului respectiv, deoarece ei sunt în măsură să vă ajute în mod direct și eficient.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegere. Ne străduim să vă oferim o experiență cât mai plăcută și ușoară în cadrul website-ului nostru.

Trimite-ne un mesaj

Așteptăm cu nerăbdar mesajul tău. Pentru a trimite un mesaj completează câmpurile de mai jos iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.