Ce mesaje să îi scrii atunci când îi trimiți flori

Ai ales buchetul de flori sau aranjamentul floral și nu știi ce mesaj sa îi trimiți? Ei bine, nu ești singurul. Să compui mesajul pentru persoana iubită nu este așa simplu precum pare. Tocmai de aceea îți venim în ajutor cu soluții.

Am pregătit pentru tine peste 10 idei drăguțe care se pot adapta în orice context, așadar nu trebuie să te mai preocupe găsirea mesajului potrivit atunci când îți dorești cu adevărat să o impresionezi.

Peste 10 de mesaje drăguțe pentru ea

 1. Iubesc să te vad fericită și cea mai mare recompensă a mea este atunci când te văd zâmbind.
 2. Sunt în una din zilele în care realizez cât de pierdut aș fi fără tine.
 3. Știi ce merită cea mai buna iubită din lume? Merită un bărbat afectuos, inteligent și iubitor. Felicitări, m-ai găsit! 😀
 4. Zâmbetul tău adorabil poate topi chiar și cea mai înghețată inimă pe care am avut-o înainte să te cunosc. Îți mulțumesc pentru toată fericirea pe care mi-o oferi. Te iubesc!
 5. Să știi ca mă laud întregii lumi cu ceea ce însemni tu pentru mine. Nici nu pot visa la o jumătate mai romantică, senzuală, drăguță și mai perfectă decât tine.
 6. Am întotdeauna o bucățică din inimă care zâmbește atunci când mă gândesc la tine.
 7. Draga mea, ce poate fi mai frumos decât să te privesc în ochi și să văd acolo reflexia sufletului tău și iubirea fără margini ce o ai pentru mine? Mă faci cel mai fericit om de pe Pamant.
 8. Iubire, sper ca acest mesaj să te facă să zâmbești. Imi doresc să știi că lucrurile se pot schimba în lume, dar dragostea mea pentru tine este infinită.
 9. Inima mea pentru tine niciodată nu se va frânge. Zâmbetul meu pentru tine nu va disparea niciodată. Dragostea mea pentru tine nu se va termina. Te iubesc!
 10. Mă ridici atunci când sunt căzut la pământ. Ești cu mine în toate momentele, iar tu îmi amintești de fiecare dată cât de minunată este viața.
 11. Numai o singură frază îmi face inima să bată mai repede – este numele tău și expresia “pentru totdeauna”.
 12. Câteodată mă întreb dacă merită să lupți pentru iubire. Apoi mă uit la tine și sunt gata pentru orice luptă.
 13. Știi când am realizat cât de mult te iubesc? Când te-am văzut ca pe viitoarea mamă a copiilor noștri și femeia alături de care vreau să îmi petrec tot restul vieții.
 14. Te-am văzut doar pentru o secundă și asta mi-a făcut ziua mai frumoasă.
 15. Toate poveștile de dragoste sunt frumoase, dar a noastră este preferata mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *