Ce flori să oferi de Sfinții Mihail și Gavril

În fiecare an, pe data de 8 Noiembrie sărbătorim Sfinții Mihail și Gavril. Cu toții cunoaștem cel puțin o Mihaela, o Gabriela sau persoane cu nume derivate din acestea.

Noi am pregătit buchete de flori și aranjamente florale cu livrare în Bacău speciale pentru această zi dar și o serie de mesaje pe care le puteți transmite sărbătoriților.

Ce flori poți oferi de Sfinții Mihai și Gavril?

De multe ori alegerea unui buchet de flori poate dura destul de mult timp, mai ales dacă nu cunoști gusturile persoanei care le va primi. În acest articol îți venim în ajutor și îți vom prezenta câteva idei recomandate de floriștii noștri.

Buchet de flori cu trandafiri portocalii

Buchetul de flori cu trandafiri portocalii este prima recomandare. Acesta este ambalat în hârtie Kraft și conține trandafiri portocalii și verdeață decorativă. În culorile toamnei, acest buchet poate fi alegerea perfectă.


Buchet de flori mixt cu trandafiri si crizanteme

Următoarea alegere este buchetul de flori cu trandafiri roșii, minirosa portocalii, crizanteme somon și cinerea decorativa. Este ambalat în hărtie kraft iar culorile predominante sunt tot culorile sezonului: roșu închis, portocaliu, roz pudră.


Buchet cu 9 trandafiri roșii

O altă alegere este buchetul cu 9 trandafiri roșii care este împachetat în hârtie tip ziar. În completare, buchetul este asortat cu verdeață decorativă și poate fi alegerea perfectă pentru o zi onomastică.


Buchetele de flori dar si aranjamentele florale fac parte din colecția noastră de flori onomastice. Suntem Master Flower, florarie Bacau, și asigurăm livrare flori în Bacău, gratuit.

Mesaje și urări de Sfinții Mihail și Gavril

La orice buchet ales din magazinul nostru online, felicitarea este gratuită. Am pregătit o serie de mesaje potrivite pentru urări.

  • La mulți ani cu ocazia acestei zile. Fie ca sfinții să te protejeze și să te călăuzească mereu!
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui, îți urez un călduros La mulți ani cu multă sănătate și realizări!
  • Ziua numelui să îți aducă fericire , sănătate și împlinire! La mulți ani Mihaela / Gabriela!
  • Astăzi este o zi specială pentru tine. Îți doresc să fii fericită, sănătoasă și împlinită pe toate planurile! La mulți ani!
  • Am ales acest buchet de flori pentru a-mi arăta recunoștința faptului că te cunosc, draga Mihaela / Gabriela. La mulți ani fericiți și sănătoși.
  • Pentru că porți numele unui Sfânt, îți urez multă sănătate și fericire! La mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *