Carti Usborne pentru copiii fericiți de azi și adulții împliniți de mâine

Mamele sunt magice! Să fii mamă este minunea de a descoperi cât de multă iubire încape în inima ta și de a simți că strângi tot universul în brațe, atunci când puiul tău îți oferă o îmbrățișare. Job-ul de mama este cel mai dificil din lume, dar nu este nimic mai frumos ca a fi mama. Atingerile mânuțelor mici, săruturile de noapte bună, primul ”mama”, primii pași printre emoții, zâmbetele cu primii dințișori și bucuria la vederea fiecărei jucării, sunt clipele care fac ca viața să conteze.

Rolul de mamă nu vine cu un manual de utilizări, ci este o aventură de descoperire a superputerilor care stau ascunse în fiecare femeie și care se activează în momentul în care dă naștere unei noi vieți. Te-ai gândit vreodată că ești parte din cea mai mare minune din lume? În pântecul tău, tu, mama, duci lumea mai departe și faci ca viața să înflorească prin fiecare bebeluș căruia îi dai viață.

Nimeni însă nu știe cum se simte presiunea pe umerii unei mame. Îți privești copilul și prin minte îți trec mii de gânduri: ”cum să îl învăț să fie un om bun?”, ”oare va fi un om de succes?”, ”cum să îl fac fericit?” alături de teama de a nu da greș. Toate mamele din lume sunt unite de de nevoia de a fi perfecte în ochii copilului lor.

Rețetele de perfecțiune nu există, oriunde ai căuta, orice carte ai citi, nimeni nu îți va putea spune vreodată cum să fii mama perfectă. Vei greși și vei învăța, dar nu mama trebuie să fie perfectă, ci momentele alături de micuțul tău. Cărțile Usborne sunt cel mai prețios moment pentru micuțul tău. În fiecare carte stă ascunsă câte o bucățică de Univers. Aici, formele, culorile, sunetele, vorbesc pe limba bebelușului tău curios, care abia așteaptă să descopere tot ceea ce lumea are să îi ofere.

Colectiile de carti Usborne pentru bebeluși sunt o binecuvântare pentru viața de mamă. În pagini prețioase sunt concentrate mici lecții de viață, astfel încât, micuțul tău să înțeleagă mediul care îl înconjoară. Probabil te întrebi ”Ok! păi și nu pot să folosesc cărți normale? De ce Usborne?”.

Ei bine, cărțile Usborne sunt o adevărată experiență, care schimbă vieți, dezvoltă și bucură copiii din lumea întreagă.

Cărți Usborne, o experiență de învățare

Studiile arată că oamenii învață în procent de 60% prin acțiuni, iar în proporție de 30% prin sunetele auzite. Cărțile Usborne sunt interactive și provoacă fiecare copil. Animăluțele și restul personajelor captate în paginile cărții sunt cele care îndeamnă la joacă. ”Peek a boo” sau ”Don’t tickle the monkey” și alte joculețe prind viață prin formele și culorile vii ale cărții. Copiii integrează personajele în propriul Univers și astfel intră în contact cu toate simțurile. Fiecare bebeluș descoperă animalele interesante, zgomotele pe care acestea le fac, se joacă de-a v-ați ascunselea cu tigrișori, zebre, iepuri sau vulpițe năzdrăvane, dar pot și învăța cu ușurință numere, culori sau obiecte importante.

Carte cu sunete

Știai că sunetele ajută la dezvoltarea bebelușului? Prin intermediul cărților muzicale, bebelușul își îmbunătățește aptitudinile lingvistice. Practic micuțul tău va cânta înainte de a începe să vorbească. Acțiunile create prin sunete vor ajuta la înțelegerea lumii din jur și la înțelegerea semnificației anumitor cuvinte. Colectiile de carti bebelusi sunt un instrument simpatic și distractiv pentru stimularea jocurilor senzoriale, prin culoriile vii, sunetele pline de viață și colțurile moi, plăcute la atingere. De asemenea, cărțile muzicale pot crea amintiri de neuitat. Ritualul de adormire al bebelușului se transformă într-un moment minunat, plin de emoție, iar sunetele liniștitoare pentru inducerea somnului îi îmbunătățesc memoria și capacitatea de concentrare. Fiecare carte Usborne, dedicată somnului, evocă scene din Natură, care creează bucurie și curiozitate.

Cărțile Usborne pentru copii sunt o poezie care face ca fiecare clipă de copilărie să dănuie în timp. Prin fiecare pagină animată, cu sunete, culori sau elemente senzoriale se scrie povestea unui copil fericit, care astfel descoperă lumea și își îmbunătățește memoria, capacitatea de concentrare și de recunoaștere. Astfel, fiecare carte Usborne citită mai pune o bucățică în dezvoltarea copilului de azi și în viața împlinită a adultului de mâine. Oferă-I copilului tău șansa să se descopere pe sine, lumea și să înțeleagă cine suntem, cine este, dar mai ales încotro se îndreaptă cu fiecare mic pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *