Cum comanzi flori online?

De cele mai multe ori nu avem timp sa vizitam toate magazinele din care ne-am dori sa achizitionam lucrurile preferate, asadar varianta cea mai buna ramane comandarea produselor dorite online.

Comanda flori online in Bacau

Daca inca mai ai nelamuriri despre cum poti plasa o comanda pe site-ul nostru, iti prezentam in acest articol un mic ghid ce speram sa iti fie de ajutor.

Atunci cand vrei sa comanzi flori online pentru o persoana importanta, draga tie, din orasul Bacau tot ce trebuie sa faci este sa accesezi una din categoriile potrivite tie din meniul site-ului nostru:

Urmatorul pas este sa iti alegi produsul dorit si sa il adaugi in cos.

Flori si dulciuri in Bacau? Flori si cadouri? Flori si accesorii? Raspunsul pentru toate acestea este DA!

Pentru ca suntem in permanenta conectati cu cererile clientilor nostri, am introdus posibilitatea de a alege produse extra atunci cand comanzi un aranjament sau un buchet floral. Asadar la adresa dorita, pe langa un buchet de flori poate ajunge si o jucarie (sau mai multe), ciocolata – bomboane, sau diverse bauturi.

Dupa ce ai adaugat produsele dorite in cosul de cumparaturi si ai completat toate campurile necesare livrarii (data de livrare, ora, mesajul pentru felicitare) poti incepe procesul de finalizare al comenzii.

Cand se ajunge in pagina de finalizare comanda, se introduc cu atentie toate datele facturarii (de obicei sunt datele persoanei care comanda, sau daca se doreste facturarea pe firma se completeaza campurile aditionale) iar apoi se completeaza cu atentie datele de livrare ale persoanei ce primeste florile. De multe ori aceste lucruri sunt omise dar trebuie inteles faptul ca neavand un numar de telefon, o adresa completa sau incerte, livrarea devine imposibila, asadar trebuie contactata persoana ce a comandat pentru stabilirea informatiilor.

Se alege o metoda de plata si se finalizeaza comanda.

Va anuntam ca metoda cea mai la indemana este utilizarea cardului bancar, asa ca luam toate masurile ca procesul sa fie unul 100% sigur atat pentru dvs. cat si pentru noi.

Comanda flori telefonica in Bacau / Comanda flori Whatsapp Bacau

In cazul in care nu ai gasit nimic potrivit pe site-ul nostru, ai posibilitatea de a comanda un aranjament potrivit, telefonic sau pe Whatsapp.

Numarul de telefon / WhatsApp pentru a comanda flori este: 0751 608 960.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *