Buchetele de toamnă și idei de aranjamente florale

Buchetele cu flori de toamnă fac decorul perfect pentru orice ocazie în acest sezon.

Atunci când ne gândim la un buchet de flori, de cele mai multe ori ne gândim la flori cât mai colorate și proaspete. De cele mai multe ori însă, culorile predominante trebuie să se potrivească cu anotimpul în care suntem și trebuie să ofere un aspect plăcut și relaxant tuturor.

Florile și plantele sunt de sezon și majoritatea acestora se schimbă odată cu anotimpul în care ne aflăm. Toamna este perioada anului în care culorile și nuanțele predominante sunt cele maronii, vișinii, roșii, portocalii, și galbene care vor alcătui un aspect minunat, în ton cu sezonul în care ne aflăm.

Care este tendința actuală?

Tendința actuală pentru buchete florale de toamnă implică un stil rustic.

Crizantemele, care sunt florile toamnei, împreuna cu trandafirii roșii sau portocalii pot alcătui un aranjament floral pe care să îl dăruiești oricărei persoane cu orice ocazie.

Când vine vorba de buchetele de flori de toamnă, este recomandat să nu se adauge multe nuanțe stridente, iar culorile să fie asortate.

Noi ne adaptăm în funcție de cerințele tuturor persoanelor care ne pășesc în florărie în Bacău.

Aranjamentele florale și buchetele de flori pot fi livrare gratuit pe raza orașului Bacău, cu o felicitare-mesaj și ciocolată, jucării sau alte mici atenții pe care le puteți adăuga la comanda dvs.

Florăria noastră este situată în orașul Bacău, Calea Mărășești 98, în incinta Piața Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *