Se apropie sărbătoarea primăverii!

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni din sezonul acesta de iarnă, deja ghioceii și florile de primăvară încep să își facă simțită prezența, în mod firav.

Nu putem să nu ne gândim la surprizele pentru cele mai importante persoane din viața noastră: soția, mama, prietena, logodnica, sora sau colega dumneavoastră.

Ce fel de flori puteți oferi cu ocazia zilei de 1 Martie?

Sunteți în căutarea unui superb buchet de flori sau a unui aranjament floral modern pentru ziua de 1 Martie?


Florăria Master Flower din Bacău este locul ideal de unde puteți comanda orice fel de aranjament floral sau orice fel de buchet de flori. De asemenea este si florarie online bacau.

Vă recomandăm în primul rând florile de primăvară, dacă le îndrăgiți și dumneavoastră: suave, discrete, frumos mirositoare, nuanțe foarte plăcute! Sunt în ton cu prima zi a primăverii!


Noi putem pregăti pentru dumneavoastră atât buchete deosebite cât și aranjamente foarte moderne în ambalaje deosebite de tip cutie, plic, coș si alte variante la alegerea dumneavoastra.


Spre exemplu, puteți opta pentru un aranjament floral în cutie rotundă de culoare neagră cu buline albe. Conține hortensii, frezii, eustoma, alstroemeria, leucospermum și verdeață decorativă. Este un aranjament mic, foarte cochet și de efect. Potrivit pentru soție, logodnică, mamă sau o bună prietenă. Pentru că sărbătoarea primăverii este foarte importantă și pentru noi, vă putem realiza aranjamente asemănătoare și la comandă.


Dacă aveți o anumita preferință, trebuie doar să formați numărul de telefon 0751.608.960 și să ne spuneți exact care sunt florile preferate ale persoanei dragi căreia doriți să i le faceți cadou cu ocazia zilei de 1 Martie. De restul ne ocupăm noi.

Avem flori proaspete in fiecare zi, diversificate flori de sezon. Veți găsi flori pentru toate gusturile și pentru orice fel de ocazie specială, aniversară, de tip eveniment important nuntă, botez, petrecere de absolvire, etc.


Pentru că ne dedicam în materie de aranjamente florale, putem realiza orice fel de buchet și orice fel de aranjament floral în aproximativ 2-4 ore.


Nu trebuie să ridicați dumneavoastră buchetul din florăria noastră. Avem propria flota de livratori pentru orasul Bacau si imprejurimi. Puteți opta pentru serviciul gratuit de livrare flori la domiciliu in Bacau.

Ce alte tipuri de flori 1 Martie mai puteți comanda de la noi?

Sunt buchetele de trandafiri sau buchetele mixte pentru această ocazie. Pot fi buchete mici, medii sau mari. Pot fi și asortate cu flori de primăvară de tip frezii sau cu flori mai clasice de tip crizanteme și hortensii. Depinde ce vârsta
are persoana dragă și mai depinde și de preferințele acesteia.

Vă recomandăm, de asemenea, sa optați pentru buchetul de trandafiri roz și alb din oferta noastră. Este format din 15 trandafiri, 8 trandafiri albi și 7 roz, foarte frumos ambalați și care conține verdeață decorativă cinerea. Are un aspect foarte elegant și este foarte potrivit pentru un cadou cu
ocazia zilei de 1 Martie. Livrarea se poate face oriunde în orașul Bacău și este complet gratuită. Puteți adăuga o ciocolată, o sticlă de vin, o jucărie și o felicitare cu un frumos mesaj ales chiar de dumneavoastră. Fiți convinși că persoana care îl va primi va fi foarte mult impresionată. Este un buchet de flori potrivit pentru o persoană tânără, pentru soție, logodnică sau pentru cea mai dragă prietenă.


Tot pentru ziua de 1 Martie, mai este foarte potrivit și buchetul cu trandafiri roșii, Eustoma albă, Eucalipt, Cinerea și verdeață decorativă. Este ambalat într-un mod deosebit în celofan alb mat și plasa albă. Poate fi livrat oriunde în orașul Bacău sau îl puteți ridica chiar dumneavoastră din florărie. Livrarea se poate face și la anumite ore stabilite de dumneavoastră. Și la acest tip de buchet putem adăuga o ciocolată, o sticlă de vin sau o jucărie și o felicitare cu un text personalizat.


Acestea au fost doar câteva exemple, pentru a vă ajuta să faceți o alegere foarte deosebită. Va asteptam si in locatia noastra de pe Calea Marasesti, 98, in incinta Piata Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *