Buchete si aranjamente florale pentru persoana iubita de 24 Februarie (Dragobete)

În fiecare an, pe data de 24 februarie, sărbătorim Dragobetele! Este momentul în care trebuie să ne îndreptăm toată atenția și grija față de persoana iubită. Florăria Master Flower din Bacău, întotdeauna pregătește pentru această sărbătoare cele mai frumoase buchete de flori Dragobete. Pentru noi este foarte important ca darul pe care îl oferiți să fie exact lucrul pe care doriți să îl dăruiți celor mai dragi persoane: elegant, impunător și foarte apreciat!

O poveste frumoasă!

Legenda spune că, în această zi foarte importantă, tinerii se îmbrăcau în straie foarte frumoase și mergeau împreună în păduri unde culegeau florile primăverii, abia sosite. Totul era prilej mare de bucurie cu aceasta ocazie! Băieții cântau și jucau cu voie bună, fericiți pentru că spre prânz urmau să întâlnească…. fetele satului.


Tradiția mai spune faptul că, atunci când fetei îi era drag băiatul, aceasta se lăsa prinsă de el și chiar sărutată. Momentul acesta reprezenta începutul unei relații foarte frumoase și chiar începutul logodnei lor. Mai mult decât atât, chiar în aceeași zi, spre seară urmau să fie anunțate chiar și logodnele tinerilor îndrăgostiți.


Toate persoanele care participau la frumoasa sărbătoare a Dragobetului, se bucurau de binecuvântare tot restul anului. Urmau să fie feriți de boli , febră și urmau sa aibă parte de belșug. Cei care nu participau la această sărbătoare, erau
pedepsiți să nu mai poată iubi tot anul.


Tot conform tradiției, în prezent, mulți tineri aleg să se logodească chiar în ziua specială a Dragobetului, păstrând obiceiul aceasta vechi românesc, de altfel.
In ziua de Dragobete fetele trebuie să se întâlnească cu băieții. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, fetele nu vor avea parte de iubire până la sfârșitul anului. În această zi, bărbații nu au voie să necăjească femeile.


Dacă acest lucru se va întâmplă, îi va aștepta o primăvară de ghinion și un an întreg deloc foarte bun. Cine se va bucura în această zi frumoasă a iubirii, va fi fericit și iubit tot anul, însă!

Flori foarte frumoase de toate felurile pentru persoana iubită!

Dacă doriți să oferiți un frumos buchet de flori sau un aranjament mai deosebit de flori de Dragobete persoanei iubite, cu această ocazie specială, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0751.608.960. Florăria noastră realizează o mulțime de aranjamente și buchete de flori foarte elegante și frumoase.

Oferta magazinului nostru include buchete aniversare, buchete de trandafiri, buchete pentru cununie, pentru ocazii speciale, etc. La acestea, mai puteți adăuga aranjamente deosebite cu trandafiri criogenați, buchete de trandafiri pentru iubita, precum și cadouri elegante de diferite tipuri.


Vă recomandăm, în momentul de față, aranjamentele florale moderne de tip poșetă sub formă de inimă, de tip plic mixt, poșetă cu crizanteme, cu mini roze, de tip coș cu trandafiri, aranjamente tip valiză, aranjamente în cutii de diferite forme și culori, etc.


Florile sunt foarte proaspete și de toate tipurile și culorile. Dumneavoastră puteți alege modelul de aranjament, florile pe care le preferați, numărul lor și modul în care va fi livrat.


Puteți ridica direct din florărie buchetul sau aranjamentul comandat sau îl putem livra noi direct persoanei căreia îi este destinat. Florăria Master Flower poate livra buchetele dumneavoastră de flori în Bacău în timp foarte scurt, respectiv 2-4 ore, începând cu momentul înregistrării cererii dumneavoastră.


Vă mai recomandăm să studiați cu atenție toate tipurile de buchete de flori și toate aranjamentele, deoarece sunt atent alese, in functie de nevoile si dorintele clientilor nostri. Oricare din acestea pot reprezenta un cadou minunat, care în mod cert va impresiona persoana sărbătorită într-un mod foarte plăcut.


Floristii nostri sunt foarte pricepuți si au foarte multă experiență.

Nu ne ocoliți nici în situația în care urmează să organizați un eveniment important sau în situația în care urmează să sărbătoriți ziua soției, a prietenei sau a logodnicei dumneavoastră.


Din punctul de vedere al prețurilor, aici veți găsi aranjamente florale de toate tipurile: ieftine, foarte scumpe sau extravagante.


Dacă ați parcurs toate paginile site-ului nostru de prezentare și dacă nu ați găsit ceva care să fie în mod deplin pe gustul dumneavoastră, atunci contactați-ne și spuneți ce fel de buchet de flori sau aranjament floral doriți. Îl vom realiza exact așa cum preferați dumneavoastră!


Pentru Sf. Valentin, spre exemplu, este bine să rețineți că livrările vor fi complet gratuite. Deci, puteți profita la maxim de această ocazie. Aveți inclusiv posibilitatea de a alege în mod expres un interval orar când buchetul va fi livrat.


Un buchet de flori realizat de florăria Master Flower din Bacău poate însoți orice fel de cadou: extravagant, modest sau neobișnuit. Va sugerăm chiar să ne spuneți ce fel de cadou ați ales pentru persoana cea mai dragă și vă
recomandăm noi florile și mărimea buchetului sau forma aranjamentului special.

Toate aceste lucruri sunt realizate în mod special pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de cele mai frumoase flori, pentru orice fel de evenimente și pentru orice fel de zile speciale, mai ales pentru cele dedicate iubirii de frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *