8 Martie – Ziua Internationala a Femeii

Indiferent de cadoul pregătit cu ocazia zilei de 8 Martie, recomandarea noastră este să așezați alături un buchet de flori modern sau un aranjament de actualitate! Va fi extrem de bine apreciat, vă garantăm acest lucru, fără doar și poate.

Oferta Florariei Online Master Flower Bacau

Foarte multa lume ne cunoaște și ne apreciază eforturile susținute de a vă pune la dispoziție întotdeauna cele mai frumoase flori și cele mai moderne aranjamente florale Bacău.
Am realizat buchete speciale de flori și aranjamente pentru nunți, botezuri, petreceri aniversare sau onomastice, petreceri surpriză, petreceri de absolvire, logodne, cununii, etc.
Aranjamentele și buchetele noastre sunt și astăzi foarte apreciate datorită talentului deosebit al floristilor nostri. Nu trebuie să comandați un anumit buchet de flori Bacău inclus în produsele de pe website. Puteți alege
dumneavoastră tipul de flori, numărul si culoarea lor. Vă oferim această posibilitate și acum de ziua de 8 Martie.

Trimiteți flori în orașul Bacău exact la ora stabilită de dumneavoastră!

Trimiteți flori la domiciliu în Bacău sau trimiteți flori direct acolo unde lucrează persoana pe care vreți să o surprindeți într-un mod foarte plăcut cu ocazia zilei de 8 Martie.
Curierii nostri vor livra florile cu atenție, oriunde în orașul Bacau. Dupa plasarea comenzii, avem nevoie de 2-4 ore pentru a realiza aranjamentul sau buchetul respectiv. Pentru că primăvara este în apropiere, vă recomandăm aranjamente florale simple, elegante formate din tot felul de flori bine asortate. Vă recomandăm aranjamentul floral în cutie roz cu trandafiri și Eustoma, care are și multă verdeață. Este potrivit pentru persoane de orice fel de vârstă. Puteți opta și pentru alte culori, daca acestea nu va plac sau dacă nu sunt culorile preferate ale persoanei căreia urmează să le dăruiți. Livrarea este gratuita in orasul Bacau.

Dacă doriți să realizați o frumoasa surpriză mamei sau unei rude mai în vârstă cu ocazia zilei de 8 Martie, atunci va puteți îndrepta atenția către un buchet de trandafiri roșii care poate sa aibă chiar și 101 de fire. Noi realizăm multe tipuri de buchete de trandafiri roșii. Pot conține 5, 23, 45, 101, sau oricate fire doriti dvs. Pot fi asortate și alte tipuri de flori, de culori variate.


La orice buchet de flori pentru soție 8 Martie sau pentru mama putem adăuga o ciocolată și o felicitare pe care va fi scris un mesaj ales de dumneavoastră.
Dacă preferați să oferiți dumneavoastră buchetul de flori, aveți posibilitatea să veniți și să îl ridicați în mod direct din florărie.


Oferta noastra de aranjamente si buchete de flori contin diferite modele, dar si modele de sezon / in trend.
Spre exemplu, unul din cele mai delicate cadouri pe care o persoană draga le poate primi cu ocazia zilei de 8 Martie este un trandafir criogenat în diferite nuanțe. Acesta este așezat într-o cupolă de sticlă cu înălțimea de 18 cm și diametrul de 10 cm. Orice aranjament de acest gen rezistă, în general, timp de 5-20 de ani. Livrarea aranjamentului de acest gen se poate face și în mod gratuit la domiciliu, dacă în felul acesta preferați. Sau îl puteți ridica direct din magazinul nostru situat pe Calea Mărășești nr. 98. Arată nemaipomenit de interesant și este de o eleganță rară! Putem adăuga o ciocolată, o jucărie sau o sticlă de vin și o felicitare.


Credem că și dumneavoastră ați fi foarte încântați dacă ați primi o astfel de atenție cu ocazia zilei de 8 Martie, nu este așa?


Sunt multe alte tipuri de cadouri incluse în oferta noastră prezentată pe site. Merită să le vizualizați pe toate și aranjamentele florale, de asemenea. În felul acesta veți ști exact de unde să comandați buchetul special pe care doriți să îl oferiți persoanei iubite sau unei anumite persoane față de care doriți să vă arătați recunoștința.
Suntem aici pentru a vă ajuta în orice moment important din viața dumneavoastră!

Comenzile pot fi preluate si telefonic la numarul de telefon 0751.608.960. Ne gasiti online, sau pe Calea Marasesti, 98, Incinta Piata Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *