Lucruri foarte interesante despre flori!

Considerăm utile orice fel de informații care vă pot ajuta să alegeți buchetul de flori cel mai potrivit pentru sărbătoriții dumneavoastră sau pentru evenimentul pe care urmează să îl organizați.

Știați că fiecare culoare reprezintă ceva și în cazul florilor?

Vreți să transmiteți cuiva că iubirea pe care i-o purtați este veșnică? Cele mai potrivite flori în acest caz sunt cele de culoare albastră, bineînțeles. Culoarea albastru este culoarea pe care au atât marea cât și văzduhul. Se poate spune că
este, deci, culoarea infinitului. Orice buchet frumos de flori de culoare albastră acest lucru îl va sugera.

Pentru prieteni, ce fel flori sunt cele mai potrivite?

Buchetele de flori de culoare roz pot reprezenta cadouri foarte potrivite pentru aceștia. Culoarea roz este o culoare care exprimă foarte bine bunătatea, căldura și blândețea mai ales. Toate acestea sunt foarte potrivite pentru sărbătorirea prietenilor dumneavoastră.


Florile de culoare portocalie sunt florile ideale, din punctul de vedere al stiliștilor florali, pentru persoanele care ne inspiră foarte multă admiratie. Alegeți un buchet de flori de culoare portocalie și oferiți-l unei persoane față de care simțiți sentimente de admiratie. Mesajul acesta va ajunge la acea persoană, fiți siguri!


Pentru persoanele iubite, soții, logodnice si prietene cele mai potrivite flori sunt cele de culoare roșie, bineînțeles. Roșul rămâne culoarea iubirii profunde! Această culoare mai este simbolul mândriei, al vanității, al senzualității și al pasiunii. Sunt florile din top pentru relațiile de suflet.


De asemenea, este o culoare suficient de oficială pentru atențiile oferite personalităților: medici, profesori, delegații oficiale, mese festive, etc.


Despre florile albe ce mai putem spune? Expresia purității și simbolul cert al curățeniei. Sunt florile petrecerilor pentru cununie și al celor pentru nuntă, tocmai datorită acestui lucru. Reprezintă și sinceritate, puritate, candoare, finețe și eleganță, de asemenea.


Nu doar culorile florilor semnifică un lucru anume! Daca nu ați fost interesați de domeniul floristic, este timpul să aflați un lucru nemaipomenit de interesant: fiecare floare reprezintă ceva anume!

Dicționarul romantic al florilor

Căutați în mediul online articole interesante despre dicționarul romantic al florilor. Este un lucru foarte potrivit pentru persoanele tradiționale, în special. Veți rămâne surprinși de semnificațiile florilor pe lângă care trecem zi de zi.


Spre exemplu, bujorii simbolizează noroc și căsnicie fericită. Crizantemele simbolizează prietenie și bogăție. Camelia reprezintă perfecțiune, rafinament, longevitate și admirație. Frezia simbolizează perseverență, prietenie și inocență. Gerbera roz reprezintă adorație și admirație. Lalelele sunt simbolul iubirii și afecțiunii, al energiei și al pasiunii.


Acestea au fost doar câteva exemple pe care pasionații de floricultură le pot valorifica atunci când vor dori să ofere buchete sau aranjamente minunate de flori unor persoane cu totul și cu totul speciale.

O oferta variata de flori pentru buchete si aranjamente florale

Pentru că suntem o florărie profesională, și noi cei de la Master Flower realizăm aranjamente florale și buchete din foarte multe categorii de flori. Deci, un buchet de flori comandat la noi poate conține un singur tip de flori sau mai
multe. Pe website-ul nostru gasiti deja modele si produse variate. De asemenea, dacă doriți anumite tipuri de flori în aranjamentele dumneavoastră pe care noi nu le avem pe stoc în condiții obișnuite, le putem comanda in perioada urmatoare.
De asemenea avem o gama larga si de flori “artificiale”. Sunt din ce în ce mai căutate și mai apreciate și datorită faptului că sunt foarte bine realizate, precum și datorită faptului că rezistă un timp foarte îndelungat.


Dacă ați decis să vă redecorați locuința sau dacă ați decis să reamenajați spațiile de birouri ale firmei dumneavoastră, ne puteți consulta și pe noi. Suntem specializați în aranjamente profesionale de flori artificiale. Mai mult decât atât, noi răspundem întotdeauna la provocări importante!


Din oferta actuală, vă recomandăm aranjamentele cu flori de cireș. Sunt foarte suave, elegante și fine. Pot reprezenta surprize foarte frumoase pentru sărbătorile primăverii, pentru soții, prietene, mame, surori, logodnice, etc.


De asemenea, nu ezitați să deschideți oferta de aranjament floral cu trandafiri din săpun și flori din mătase. A fost apreciat de mulți clienți încă din primele momente. Foarte potrivit pentru evenimentele și sărbătorile de pe
perioada primăverii.

Va asteptam sa ne faceti si o vizita in locatia noastra fizica din Calea Marasesti, 98, incinta Piata Sud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *