Despre flori și semnificația lor

close up photography of pink flowers

Freziile

Putem spune că sunt unele dintre cele mai frumoase flori ale primăverii. Suave, frumos colorate, grațioase și foarte frumos mirositoare, ele reprezintă o adevărată BUCURIE a privirii.


Cele mai parfumate frezii sunt cele albe. Așadar, dacă doriți să oferiți unei persoane un buchet de flori frumos mirositor pentru acest început frumos de primăvară, vă sugerăm să alegeți un buchet mare de frezii albe. Denumirea lor este străveche, mai precis încă din anul 1886. Aparține botanistului Christian Friedrich Ecklon a fost cel care a ales numele în onoarea medicului german Heinrich Theodor Freese.


Aceste flori minunate au ajuns pentru prima dată în Europa abia la sfârșitul secolului XIX. Sunt originale din sudul Africii. Sunt florile celei de a 7 a aniversări a căsniciei, pentru persoanele care nu au știut.


Floraria online Bacau Master Flower realizează buchete și aranjamente de frezii de diferite culori pentru nunți, onomastici sau pentru alte tipuri de evenimente importante. Ele pot fi asortate foarte frumos de designerii noștri florari cu alte flori sau cu plante decorative foarte moderne și aspectuoase.

Bujorii

Stiliștii florali își îndreaptă din ce în ce mai mult atenția către aceste flori foarte frumoase! În orice fel de combinație și în orice fel de buchet sau aranjament pot fi folosite. Varietatea de culori, mirosul deosebit și finețea petalelor oferă un aspect plin și perfect. Pot fi realizate aranjamente florale doar din bujori sau în combinație cu alte flori și plante ornamentale. Este floarea specifică a celei de a 12 aniversări a căsniciei.

Ce simbolizează bujorii?

Putem spune ca sunt florile bunăstării și ale onoarei, de asemenea. Sunt flori foarte romantice și mai simbolizează și dragostea, de asemenea. Interesant în cazul lor este longevitatea. Planta trăiești mai mult de 100 de ani. Probabil de aici vine și puterea pe care ei o inspiră. În multe țări asiatice petalele bujorilor se consumă în salate, siropuri sau chiar și în ceaiuri. În trecut bujorii au fost întrebuințați și în scopuri medicinale.

Erau recomandați pentru tratamentul durerilor de cap și pentru tratamentul astmului. În China bujorul are un nume foarte interesant. I se spune „Sho Yu”. Acest lucru înseamnă „cel mai frumos”.

Liliacul

Liliacul simbolizează încrederea, puritatea și mai simbolizează și schimbarea. Este o foarte frumoasă floare pentru primăvară. Aranjamentele cu flori de liliac sunt foarte vesele și foarte frumos mirositoare. Este foarte interesantă simbolistica liliacului violet, spre exemplu. În acest caz este vorba despre sinceritate și spiritualitate. Liliacul albastru înseamnă fericire și liniște sufletească. Cel roz simbolizează încredere și iubire adevărată. Istoricii susțin faptul că în trecut, bărbații care dăruiau flori de liliac unei femei doreau în felul acesta să o cucerească. Este o floare foarte puternică. Poate rezista fără nici un fel de problemă și la temperaturi de -50 de grade. Florile de liliac sunt comestibile!

Narcisele

Sunt florile care vestesc sosirea anotimpului de primăvară imediat după ghiocei. De asemenea, narcisele sunt flori care sunt cunoscute încă din antichitate. Specialiștii susțin faptul că, în întreaga lume ar exista aproximativ 50 de specii diferite de narcise. Aceste flori frumoase au apărut în zona Mării Mediterane.


De unde provine numele lor?
Unii cred ca numele florilor acestea provine de la Narcis, tânărul chipeș din mitologia greacă. Narcis s-a îndrăgostit de propria imagine, reflectată în luciul apei. Alte persoane susțin faptul că numele acestor flori ar proveni de la cuvântul grec „narcotic”. Este lesne de înțeles deoarece mirosul narciselor este cu adevărat unic.

Aranjamente florale foarte moderne

Florăria Master Flower pune la dispoziția persoanelor și companiilor interesate multe tipuri de aranjamente florale Bacau moderne. Este vorba despre coșuri moderne, cutii pentru aranjamente florale, ambalaje tip poșetă, plic sau carte.


Florile sunt diferite, proaspete și foarte frumos aranjate. Aceste aranjamente sunt potrivite pentru surprizele pe care doriți să le faceți persoanelor dragi sau pentru decorarea unor mese festive. Prețurile variază, în funcție de mărimea aranjamentului. Pentru ca lucrăm cu designeri florali care au multă experiență, putem realiza aranjamente florale pentru cele mai sofisticate evenimente: nunți, botezuri, petreceri de absolvire, petreceri onomastice, etc.


Tot ce trebuie să faceți este să veniți direct la noi în magazinul situat pe Calea Mărășești nr. 98, chiar în incinta Pieței Sud din Bacău sau să ne contactați telefonic la 0751608960 pentru a discuta despre evenimentul dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *