Despre cele mai frumoase cadouri – florile!

red purple and yellow tulip fields

Ce simțiți atunci când primiți un superb buchet de flori aranjat într-un mod foarte modern? Apreciere, frumusețe, tandrețe, rafinament! Sunt sentimentele pe care le vor trăi și persoanele cărora le veți oferi un aranjament floral sau un buchet superb de flori!


Pentru ocaziile speciale, mai ales ale persoanelor foarte apropiate, cadoul pregătit trebuie să fie întotdeauna însoțit de un minunat buchet de flori. Realizeazăm aranjamente și buchete de flori cu adevărat deosebite.

Ce ne recomandă specialiștii? Aranjamente cu flori naturale sau cu flori artificiale?

În general, noi vă recomandăm ca persoanelor pe care nu le cunoașteți foarte bine și cu care nu ați relaționat foarte mult timp, să oferiți aranjamente sau buchete de flori naturale, puțin sofisticate. Florile obișnuite sunt cele mai potrivite, în combinații diferite.


Aranjamentele florale realizate din flori artificiale sunt aranjamentele complexe, care nu se potrivesc la orice fel de eveniment sau oricărei persoane. Înainte de a oferi un astfel de aranjament, trebuie să fiți siguri că persoanei
respective chiar îi plac florile artificiale.

Ce ar trebui să alegem? Flori de sezon sau flori obișnuite?

Stiliștii florari susțin faptul că un aranjament floral bine realizat este minunat indiferent de tipul florilor pe care le conține. Cunoscând persoana respectivă cât de cât, încercați să vă dați seama despre preferințele acesteia și alegeți florile care considerați că sunt preferate. Dacă nu reușiți acest lucru din diferite motive, atunci comandați un buchet de flori clasice de sezon sau nu. Dacă va fi bine realizat de catre florist, mai mult ca sigur că va avea efectul scontat.

Va fi apreciat un buchet de flori trimis prin curier sau unul înmânat personal?

Foarte multă lume optează în momentul de față pentru metoda trimiterii prin curier, chiar la anumite intervale de timp din timpul zilei. Este vorba despre surprize foarte plăcute care vor impresiona foarte mult persoana sărbătorită.

Dacă știți în mod exact faptul că la o anumită oră persoana căreia îi este adresat buchetul de flori sau cadoul respectiv se află într-un anumit loc, ne puteți solicita nouă, Master Flower, florarie Bacau ca acesta să fie livrat exact în acel moment. Curierii nostri vor livra buchetele și aranjamentele în condiții foarte bune și exact în intervalul ales.


Comenzile pot fi livrate și pentru grupuri de persoane, nu numai în mod individual. Dacă administrați o afacere și doriți să oferiți salariatelor dumneavoastră flori sau aranjamente florale profesionale realizate de florăria Master Flower, prin curier în același moment al zilei, nu este nici un fel de problemă, vă putem ajuta.

Vă căsătoriți sau organizați botezul copilului dumneavoastră?

Aranjamentele florale întotdeauna sunt în centrul atenției tuturor. Pentru astfel de ocazii, nu stați prea mult pe gânduri și optați pentru designeri florari profesioniști. Florăria noastră vă poate pregăti cele mai frumoase și mai profesionale aranjamente florale pentru cele mai festive evenimente.

O parte din acestea sunt postate pe site-ul de prezentare masterflower.ro. Însă, noi putem realiza și altfel de aranjamente florale festive, de orice fel de complexitate și orice fel de flori. Este suficient să formați numărul de telefon 0751608960 sau să ne faceți o vizită direct în florărie și vom găsi soluțiile cele mai bune pentru evenimentul dumneavoastră.

Același lucru este valabil și pentru aranjamentele florale pentru evenimentele obișnuite.


Dacă nu ați descoperit, un buchet de flori realizat de noi poate fi însoțit și de un cadou de tip ciocolată, sticlă de vin sau chiar și o felicitare foarte frumoasă. Cadourile pot fi aduse și de dumneavoastră, dacă aveți preferințe în mod special, acestea urmând să fie introduse de noi în pachetul cadou. Tot dumneavoastră puteți alege și ambalajele, dacă aveți alte preferințe care nu sunt incluse în oferta florăriei în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *