Florărie Bacău cu livrare gratuită

tablet and flower bunches on floral shop counter

Florăria Master Flower din Bacău este locul ideal unde puteți comanda toate categoriile de buchete de flori și de aranjamente florale de cea mai bună calitate. Experiența noastră îndelungată în acest domeniu și partenerii cu care colaborăm ne oferă posibilitatea de a realiza lucruri cu adevărat frumoase în domeniul floral.

Pentru ce fel de evenimente putem pregăti aranjamente florale moderne?

Răspundem prompt la solicitările dumneavoastră indiferent de natura evenimentului care urmează să aibă loc. Poate fi o importantă petrecere aniversară, poate fi o nuntă, poate fi un botez, o logodnă, o petrecere de absolvire sau o petrecere dedicată zilei de 8 Martie. Indiferent de eveniment noi putem pregăti aranjamente florale foarte frumoase și puteți decora cu ajutorul nostru orice fel de încăperi pentru petrecere.

Colaborăm atât cu companii cât și cu persoane fizice, indiferent de natura evenimentului.

Ce fel de aranjamente florale puteți comanda cu ajutorul florăriei noastre?

Floraria Bacau Master Flower poate realiza buchete florale și aranjamente interesante din flori de diferite tipuri. Pot fi buchete și aranjamente de sezon sau pot fi aranjamente cu flori clasice, simple sau mixte. Pe site-ul de prezentare sunt postate câteva modele de buchete și aranjamente florale realizate de noi până în prezent.

Însă, daca aveți o anumită preferință sau dacă doriți în mod special un anumit tip de flori sau alte combinații care nu sunt prezente în oferta, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon 0751.608.960 sau să ne faceți o vizită în incinta florăriei, situată pe Calea Mărășești nr.98, în incinta Pieței Sud.

În felul acesta vom analiza ofertele furnizorilor noștri și vom alege împreună cele mai bune variante de aranjamente pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie perfect.

Aranjamente pentru evenimente importante

Daca administrați o companie cu foarte mulți salariați și dacă vă pregătiți pentru un eveniment important pentru sfârșitul de an sau pentru sărbătoarea femeii, revelion, etc., nu trebuie să fiți îngrijorați. Noi putem realiza aranjamente florale pentru evenimente foarte complexe și foarte mari. Indiferent de numărul de invitați și indiferent de locul unde va avea loc evenimentul, aranjamentele florale vor reprezenta un element important de frumos și eleganță deosebită.

Avem capacitatea de a furniza astfel de servicii profesionale, fără nici un fel de problemă.

Putem decora o sală importantă de evenimente, putem decora o biserică, o locuință rezidențială, etc. Experiența noastră ne ajută foarte mult și profesioniștii cu care colaborăm de ani de zile.

Livrăm buchete de flori și aranjamente florale moderne la domiciliu

Sunt la modă aranjamentele florale și buchetele de flori livrate cu ajutorul curierilor la ore stabilite și în locurile solicitate de dumneavoastră. Dacă doriți să faceți o astfel de surpriză unei persoane foarte dragi într-o zi foarte specială, este bine să înregistrați comanda cu o săptămână înaintea evenimentului. Mai mult ca sigur că vor fi foarte multe solicitări și este mai sigur să procedați în felul acesta.

Pe site-ul de prezentare al florariei online Bacau Master Flower sunt postate toate tipurile de aranjamente și buchete speciale de flori pe care le-am realizat până acum pentru clienții noștri.

Buchetul dumneavoastră va fi la fel de frumos și proaspăt și va crea impresie foarte bună, puteți fi siguri de acest lucru, oricând.

Nu ezitați să analizați cele mai moderne aranjamente florale realizate de noi din flori artificiale. Sunt cadouri foarte potrivite pentru orice categorie de persoane și pentru orice tip de eveniment sau sărbătoare. Putem adăuga pe lângă buchetul de flori și o sticlă de vin, o ciocolată sau o cutie de bomboane.

Sau putem adăuga cadoul pe care doriți ca noi să îl livrăm la adresa indicată de dumneavoastră. Serviciile de curierat pentru livrările realizate în interiorul orașului sunt complet gratuite. Florăria noastră livrează flori și în localitățile apropiate de orașul Bacău.

În zilele care nu sunt foarte aglomerate, comenzile pot fi procesate și expediate în aproximativ 2-4 ore. Aranjamentul floral va fi însoțit și de o felicitare oferita de noi în mod gratuit, cu un text ales de dumneavoastră, dacă acest lucru îl preferați.

Vă recomandăm să ne contactați imediat pentru a discuta despre felul în care putem colabora. Vă punem la dispoziție profesioniști și furnizori importanți cu care noi colaborăm de mult timp. Prețurile sunt pentru toate bugetele iar livrarea este, de asemenea, gratuită și serioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *