Despre buchetele mixte de flori!

closeup photography of pink rose flower

Buchetele mixte de flori reprezintă o alegere foarte potrivită pentru un cadou oferit unei persoane tinere, mai ales. Ele pot fi oferite cu ocazia diferitelor sărbători sau cu ocazia aniversărilor,  a unor evenimente speciale, etc.

Florile nu se combină întâmplător

Din punctul de vedere al culorilor, aranjamentele florale mixte se împart în 3 mari categorii: aranjamente florale formate din flori care au culori contrastante, aranjamente de flori care au aceeași culoare și compoziții multicolore.

Dacă nu v-ați gândit până acum la un astfel de aranjament floral, puteți opta chiar în momentul acesta pentru una din variante.

Aranjamentele din flori care au culori contrastante sunt foarte vesele și atrag atenția imediat. Vă recomandăm să optați pentru un astfel de buchet sau de aranjament dacă persoana sărbătorită este mai în vârstă sau dacă oferiți aranjamentul respectiv cu ocazia unui eveniment mai sobru sau oficial.

De obicei se combină următoarele culori contrastante: verde cu galben, roșu cu verde sau albastru cu portocaliu.

Combinațiile monocrome au și ele un farmec aparte. Pot fi folosite flori de aceeași culoare sau de nuanțe diferite ale aceleiași culori. Sunt potrivite pentru persoanele tinere și pentru cele foarte apropiate. Pentru combinațiile multicolore, sunt de preferat culorile pastelate. Nu sunt stridente și sunt foarte plăcute la vedere. Oferă o impresie …de eleganță, finețe și căldură!

Cele mai potrivite aranjamente florale pentru sezonul de primăvară

Pentru că am intrat de curând în anotimpul de primăvară, vă recomandăm anul acesta să oferiți buchete de flori de sezon mixte. Sunt foarte apreciate, vor face o impresie foarte frumoasă și vor transmite cu succes sentimentul reînnoirii anotimpurilor.

De asemenea, acestea pot fi oferite atât persoanelor tinere cât și persoanelor în vârstă. Sunt potrivite pentru orice fel de ocazie sau pentru orice fel de aniversare.

Floraria Bacau Master Flower vă pune la dispoziție nu doar buchete de flori mixte de sezon frumos realizate ci și aranjamente în ambalaje de actualitate. Pot fi realizate cu un număr variabil de fire și pot fi însoțite de cadouri simbolice precum: o ciocolată, o felicitare, o sticlă de vin, o cutie de bomboane, etc.

Atât aranjamentele cât și buchetele de flori pot fi livrate de noi, prin curier propriu, în orice locație din orașul Bacău precum și în orice localitate apropiată, inclusiv la intervale orare preferate de dumneavoastră.

Pentru că sunt foarte multe tipuri de buchete din flori mixte, vă recomandăm să ne contactați în mod direct la numărul de telefon 0751.608.960. În felul acesta ne va fi foarte ușor să discutăm despre categoriile de flori pe care le putem pune la dispoziție și despre tipul de ambalaj cel mai recomandat, în funcție de persoana sau evenimentul care urmează să aibă loc.

Aranjamente din flori mixte de sezon  pentru evenimente speciale

Dacă organizați chiar dumneavoastră un eveniment important în curând, atunci este bine să rețineți faptul că noi avem experiență în realizarea de aranjamente florale. Floriștii noștri au realizat de-a lungul timpului numeroase buchete și aranjamente florale speciale pentru toate categoriile de solicitări.

Trebuie să ne puneți la dispoziție detaliile cele mai importante și noi vom veni cu propunerile în cel mai scurt timp posibil.

Oferta este valabilă pentru evenimente de tipul nunți, botezuri, petreceri de absolvire, petreceri aniversare, conferințe, simpozioane, petreceri pentru ziua de 8 Martie, petreceri cu ocazia pensionării, etc.

Pentru detaliile privind timpul de realizare, oferta de preț și metoda de livrare, ne puteți face chiar și o vizită în magazinul nostru situat la adresa Calea Mărășești nr. 98, Bacău, în incinta Pieței Sud.

Dacă nu aveți mult timp la dispoziție, ne puteți trimite un mesaj scurt la adresa de email contact[at]masterflower.ro. Va vom răspunde imediat și vă vom transmite toate soluțiile de care dispunem pentru evenimentul dumneavoastră.

Modelele de aranjamente și buchete pe care le realizăm în acest moment sunt postate pe site-ul de prezentare al florariei online Bacau Master Flower. De acolo va puteți inspira și puteți alege genul de aranjament care va place cel mai mult.

Rețineți faptul că florile comercializate de noi sunt foarte proaspete și frumoase. Lucrăm cu produse de foarte bună calitate și cu furnizori profesioniști și rezultatele se văd zi de zi. Așteptăm comanda dumneavoastră curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *