Vă plac lalelele? Și nouă! Află mai multe detalii despre lalele

red and pink tulip flowers

Sunt flori ale primăverii, foarte apreciate și foarte rafinate. Cunoaștem faptul că au culori diferite, însă nu cunoaștem toți semnificația acestora. Este motivul pentru care noi, florăria online Bacău, Master Flower, dorim să vă prezintăm pe scurt, semnificația lalelelor albe, roșii, galbene și negre. În felul acesta va fi mult mai ușor să faceți o alegere, în funcție de ceea ce doriți să transmiteți persoanei pentru care comandați buchetul de flori.

Lalelele roșii

Sunt unele dintre cele mai îndrăgite flori. Persoanele care locuiesc la casă le cultivă cu plăcere în grădină. Este imposibil să nu găsim în curtea unei persoane iubitoare de flori, mai ales lalele roșii.

Ce reprezintă și cui le putem oferi?

Culoarea roșie simbolizează pasiune intensă. De aceea, dacă sunteți la începutul unei relații și daca persoana respectivă chiar vă place, este foarte potrivit să îi oferiți un buchet din multe fire de lalele roșii. La început de primăvară puteți oferi un buchet de lalele roșii soției, în semn de prețuire și de iubire sinceră și profundă. Va fi o surpriză și un gest deosebit de elegant. Îi veți face o zi frumoasă!

Daca aveți o grădină mare, trebuie să cultivați lalele roșii. Vor schimba aspectul casei și vă vor înveseli zilele de primăvară, mai mult ca sigur. Se cultivă foarte ușor, nu costă mult și nu va trebui să îi scoateți iarna din pământ deoarece nu îngheață.

Lalelele galbene

Sunt flori cu un farmec aparte. Sunt tot flori pe care le putem oferi persoanelor cele mai dragi nouă. Semnificația lor este prietenia, bucuria și fericirea. Culoarea soarelui este galbenul! Soarele simbolizează spiritele bune și încredere. De aceea, le puteți oferi atât persoanei pe care o iubiți cel mai mult cât și celor mai apropiate prietene. Dacă doriți un buchet de lalele mai vesel și mai deosebit, alegeți lalele galbene cu dungi de diferite forme și culori.

În ultimii ani în România sunt comercializate tot felul de lalele de diferite forme și nuanțe. Din fericire se găsesc în magazinele de specialitate și bulbi. Deci, ne putem bucura de frumusețea unor astfel de lalele chiar în grădina proprie.

Lalele negre

Sunt flori …deosebite. Chiar daca culoarea neagră este o culoare cu o puternică încărcătură dramatică, ea mai simbolizează și infinitul. Specialiștii susțin ca este culoarea misterului.

Puteți oferi buchete de lalele negre persoanelor …mai sofisticate. Vor atrage atenția, fiți siguri de acest lucru!

Lalelele albe

Aceste flori simbolizează puritatea. Sunt și ele florile iubirii și ale lucrurilor bune. Multe fete tinere preferă ca buchetul lor de mireasă să conțină lalele albe. La început de primăvară oferiți un buchet bogat de lalele albe soției, logodnicei sau prietenei dumneavoastră. Vă va iubi și mai mult!

Pentru că nu sunt flori scumpe și pentru că le puteți cumpăra ușor, aproape din orice florărie sau piață, puteți realiza chiar dumneavoastră acasă aranjamente florale deosebite.

Florăria Master Flower, realizează buchete de flori Bacău asortate și aranjamente florale diverse pentru toate categoriile de evenimente. Vă invităm pe site-ul nostru de prezentare să studiați câteva modele de buchete moderne. Pot fi buchete sau aranjamente cu flori mai puține sau chiar și buchete cu peste 100 de fire. Pot fi cu același gen de flori sau cu flori diferite.

Dispunem de profesioniști adevărați care pot realiza pentru dumneavoastră lucruri deosebite.

Avem curieri proprii gata să livreze la timp orice comandă. Aranjamentele sau buchetele comandate la noi vor fi livrate în condiții foarte bune și chiar și în intervalul orar solicitat de dumneavoastră.

Onorăm comenzi pentru nunți, botezuri, aniversări, petreceri pentru absolvire, onomastice, petreceri ale corporațiilor, evenimente oficiale importante.

La început de primăvară așezați în sălile de conferință sau pe mesele din holurile clădirii pentru birouri aranjamente moderne cu flori de sezon îndrăgite de toată lumea. Atmosfera va fi cu totul alta și clienții vor fi plăcut impresionați, de asemenea.

Sfaturi pentru păstrarea lalelelor mai mult timp

Pentru a vă bucura mai mult timp de aceste flori frumoase, vă recomandăm să faceți câteva lucruri.

Apa florilor trebuie schimbată în fiecare zi. Nu contează temperatura din casă și nici tipul florilor. În fiecare ea se schimbă și codițele se taie, de asemenea, sub jet de apă, un centimetru. Vasul cu apă se va spăla foarte bine de fiecare dată. Este important să fie dezinfectat, pentru ca bacteriile să nu se formeze și apa să nu capete miros neplăcut.

În apa proaspătă puneți câteva picături de lămâie. Ea va menține apa în condiții foarte bune.

În vasul în care vor fi florile nu puneți multa apă (10 cm este suficient!).

De asemenea, este important să așezați vaza într-o încăpere răcoroasă.

Specialiștii recomandă ca vasul cu flori să nu fie așezat în apropierea fructelor. Vor înflori mai repede și se vor trece rapid.

Ce alte flori puteți combina cu lalelele?

Puteți opta pentru multe tipuri de flori. Cele mai potrivite sunt cele de primăvară: narcise, zambile, lalelele de alte culori, liliac, etc.

Pot fi și flori clasice care se cultivă tot timpul anului. Depinde foarte mult și de tipul de eveniment, de vârsta persoanei care urmează să îl primească sau de mesajul pe care doriți să îl transmiteți în mod special.

Indiferent de situație, solicitați și părerea unui florar de meserie, experimentat. Vă va oferi cele mai bune sfaturi. Mai mult ca sigur că vor fi și profesioniste!

Florile se pot adapta la locul unde va avea loc evenimentul, la tipul de petrecere, la felul în care va fi îmbrăcată persoana respectivă sau cea mai importantă persoană care va participa la eveniment, etc.

Pentru ca totul sa fie perfect, cereți sfatul celor cu experiență îndelungată în realizarea aranjamentelor florale pentru evenimente.

Florăria Master Flower este unul din locurile unde veți găsi întotdeauna profesioniști adevărați. Aranjamentele realizate de noi sunt postate pe pagina de prezentare a site-ului propriu. Putem realiza și alte tipuri de aranjamente, în funcție de preferințele dumneavoastră, bineînțeles.

Dacă vă avantajează, putem adăuga la aranjamentele florale realizate de noi și un cadou: o ciocolată, o cutie de bomboane, o sticlă de vin sau orice alt lucru ales de dumneavoastră.

Așteptăm să ne cunoaștem cât mai curând și să colaborăm timp îndelungat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *