Doriți să faceți o surpriză deosebită unei persoane dragi?

a woman receiving a bouquet of flowers from the deliveryman

Persoanele foarte dragi din viața noastră, merită tot ce este mai frumos! Uneori, este foarte greu să găsim un cadou care să transmită toate sentimentele pe care le nutrim pentru acea persoană. O sugestie în plus nu poate decât să ne ajute în astfel de situații.

Indiferent de cadoul pe care îl veți pregăti, un foarte frumos buchet de flori va fi întotdeauna apreciat și foarte bine primit de către persoana dragă, pe care doriți să o surprindeți într-un mod foarte plăcut.

Aranjamente și buchete de flori foarte frumoase livrate la oră fixă de curier!

Deoarece suntem o florarie Bacau cu foarte multă experiență în realizarea aranjamentelor florale moderne, vă punem la dispoziție și serviciile de livrare la intervale orare, exact în locul unde doriți să ajungă buchetul și cadoul dumneavoastră!

Serviciile de curierat sunt gratuite pentru livrările realizate în interiorul orașului. Așadar, ce fel de flori puteți oferi persoanelor dragi, cu ajutorul nostru?

Cele mai moderne aranjamente florale

Este vorba despre aranjamente florale realizate în ambalaje de actualitate: lădițe, ambalaje sub formă de coș, poșete, plicuri, etc. Sunt genul de aranjamente care pot fi oferite unor persoane …. mai oficiale: medici, reprezentantului unei companii, pentru aniversări ale firmelor, etc.

Aranjamentele de acest fel sunt cele mai accesibile din punctul de vedere al prețului. Bineînțeles, pot fi realizate și aranjamente mult mai ample, dacă acest lucru vă avantajează mai mult.

Dacă nu agreați astfel de aranjamente florale, puteți opta pentru un buchet clasic de flori. Acestea pot avea 5, 7, 11 sau oricâte flori doriți dumneavoastră. Pe site-ul nostru de prezentare sunt postate câteva modele interesante. Vă puteți inspira de acolo și ne puteți spune care gen de buchet de flori vă place cel mai mult.

Numărul de flori îl puteți alege dumneavoastră. Tipul ambalajului, la fel!

Puteți opta pentru a fi livrat de curierii noștri. Serviciile sunt avantajoase și de foarte bună calitate. Cadoul care va fi însoțit de buchetul de flori realizat de noi, îl puteți aduce la florărie. Noi îl vom preda curierului pentru livrare!

Buchete extravagante de flori foarte frumoase

Dacă surpriza este pentru cea mai îndrăgită persoană, vă recomandăm să comandați buchete extravagante de flori. Realizăm astfel de buchete de foarte mult timp. Vă putem sfătui ce fel de flori să alegeți, în funcție de evenimentul și persoana sărbătorită.

Putem include și un mic cadou: o sticlă de vin, șampanie, o ciocolată, etc. Spre exemplu, un foarte frumos buchet cu 45 de trandafiri roșii și albi costă doar 599 de lei. Este doar un exemplu! Sunt mai multe tipuri de buchete extravagante pentru care puteți opta.

Toate tipurile de buchete de flori Bacau pot fi realizate ținând cont și de sugestiile dumneavoastră. Dacă doriți un anumit tip de flori, trebuie să ne contactați în timp util și vom ține cont de dorința dumneavoastră.

Oferta noastră de aranjamente și buchete de flori extravagante este valabilă și pentru firmele care organizează evenimente importante. Punem la dispoziție toate resursele noastre și îndemânarea unor designeri foarte pricepuți pentru ca evenimentul la care lucrați să fie foarte reușit.

Realizăm comenzi speciale de flori exotice, atunci când ne veți solicita acest lucru. Vă punem la dispoziție furnizorii cu care noi lucrăm de ceva timp. Vă puteți inspira din oferta acestora.

Disponibilitatea serviciilor

Florăria Master Flower din Bacău colaborează atât cu toate categoriile de firme cât și cu persoanele fizice. Nu avem comenzi minime! Puteți apela la noi chiar și dacă doriți un singur buchet de flori sau doar un aranjament mai interesant. Ceea ce facem este pentru ca oamenii să se bucure cu adevărat de lucruri frumoase și moderne, fără doar și poate!

Pe site-ul nostru de prezentare aveți postate categoriile de aranjamente și toate categoriile de buchete de flori realizate de noi până acum. Este foarte util să stăm de vorbă pe îndelete chiar în florărie, dacă evenimentul și solicitarea dumneavoastră este mai complex. Ne puteți vizita în Calea Mărășești nr. 98, în incinta Pieței Sud.

Așadar, analizați propunerea noastră și contactați-ne dacă vi se pare interesantă. Buchetele de flori pot fi livrate și în localitățile apropiate, nu doar în orașul Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *