Se apropie sărbătoarea Paștelui! Ce flori ar trebui să alegeți?

close up photo of red flowers

Sărbătoarea Paștelui este una dintre cele mai importante sărbători din an. Nu doar cadourile pentru persoanele dragi sunt importante. Casa poate fi decorată într-un mod plăcut pentru fiecare membru din familie.

O florărie profesionistă vă este de folos!

Cadourile oferite cu ocazia sărbătorilor importante, celor mai dragi persoane, trebuie să reflecte exact sentimentele pe care le nutrim. Așadar, pentru soție, logodnică sau pentru prietena dumneavoastră, este foarte potrivit un buchet de flori realizat cu măiestrie. Dacă vă plac florile de primăvară, optați pentru un buchet de sezon. Florile de primăvară inspiră rafinament, finețe, duioșie și foarte mult bun gust.

Florăria online Bacău vă recomandă ca pentru aceste sărbători să oferiți buchete sau aranjamente de flori care să conțină crini, lalele și narcise. În foarte multe țări, crinul este considerată floarea tradițională de Paște. Ea simbolizează atât iubirea cât și speranța, divinitate și multa puritate.

Buchetele realizate din crini pot fi oferiți și persoanelor pe care le cunoașteți mai puțin. Fiți convinși că vor fi foarte plăcut surprinse de frumusețea acestor flori impunătoare. Dacă doriți sa transmiteți bucurie, alegeți crini galbeni.

Dacă ați călătorit mult prin Germania, probabil cunoașteți faptul că narcisele sunt numite și clopoței de Paște.

Sunt flori de primăvară delicate și frumos mirositoare, romantice care inspiră sinceritate și romantism.

Lalelele albe și galbene sunt, de asemenea, flori foarte potrivite pentru buchetele sau pentru aranjamentele speciale pe care le veți oferi cu ocazia sărbătorilor de Paște. Va recomandăm să oferiți buchete din lalele albe dacă doriți să transmiteți persoanei respective un mesaj de prețuire profundă. Buchetele care conțin lalele galbene simbolizează optimism și speranță.

Este foarte adevărat că, mai mult decât oricând, acum avem nevoie de astfel de lucruri!

Dacă vă plac margaretele, sunt și ele foarte potrivite pentru sărbătorile pascale, ca și lalelele și narcisele. Și aceste flori simbolizează puritatea și frumusețea deplină a naturii reînviate. Mirosul lor foarte discret este plăcut și va impresiona persoana dragă, mai mult ca sigur.

Lucrați într-o companie?

Companiile mari sunt foarte atente cu salariații, în special cu ocazia celor mai importante sărbători religioase. Aproape ca putem vorbi despre o tradiție și despre o categorie foarte importantă de cadouri corporate. Un gest frumos față de cei care ne sunt alături zi de zi și care ne ajută să depășim și momente foarte dificile, uneori.

Pentru doamne, puteți comanda online la florăria noastră aranjamente florale deosebite sau buchete de primăvară pentru Paște. Le puteți oferi în dar doamnelor și domnișoarelor din compania dumneavoastră sau celor mai importante cliente.

Dacă vreți să creați o atmosferă de sărbătoare în companie, putem pregăti pentru dumneavoastră mici aranjamente florale de primăvară speciale pentru sărbătorile pascale.

Formați numărul de telefon 0751.608.960 sau ne puteți vizita chiar în florărie și vom stabili împreună ce fel de aranjamente putem realiza pentru dumneavoastră.

Livrările se vor face cu ajutorul partenerilor noștri din domeniul serviciilor de curierat, dacă nu veți avea destul timp să veniți să le ridicați personal.

Pe site-ul de prezentare al florăriei online Bacău Master Flower sunt postate modele de buchete florale și aranjamente foarte moderne. Pot fi atât din flori naturale cât și din flori artificiale. Fiecare buchet de flori poate fi însoțit și de un cadou simbolic: o ciocolată, o cutie de bomboane sau o sticlă de vin.

Cum veți decora casa cu ocazia sărbătorilor de Paște?

Sunt potrivite aranjamentele florale pentru casă realizate doar din flori de primăvară. Lalele, narcise, margarete, zambile și orice alte flori care se potrivesc unui aranjament floral de primăvară! Pentru masa pe care o veți pregăti de Paște va fi foarte potrivit. De asemenea, putem pregăti un foarte frumos buchet de flori pentru soția dumneavoastră sau pentru logodnică.

Dacă nu aveți suficient timp, ne puteți trimite comanda chiar și telefonic. Va trebui să fiți foarte atenți pentru că va fi o perioadă foarte aglomerată, mai ales pentru serviciile de curierat. Luați în calcul toate detaliile și trimiteți-ne comanda din timp pentru a ajunge la dumneavoastră acasă sau la companie exact atunci când trebuie.

Vizualizati cu atenție toate ofertele florăriei noastre și alegeți buchetul sau aranjamentul care vă inspiră cel mai mult. Nu sunt singurele aranjamente florale pe care le putem realiza în momentul de față. Florile pot fi livrate la adresa indicata de dumneavoastră chiar și la intervale orare stabilite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *