Curiozități despre flori. Lucruri interesante de reținut

red rower flowers in bloom

Despre flori este bine să cunoaștem cât mai multe lucruri. Le oferim în mod frecvent persoanelor foarte dragi și celor apropiați sufletului nostru. Așadar, semnificația florilor, începând cu culorile lor, ne poate folosi atunci când dorim să transmitem un mesaj emoționant unei persoane.

Trandafirii albi

Culoarea albă este asociată, de obicei, cu puritate sau inocență. Florile de culoare albă sunt cele mai folosite flori pentru realizarea aranjamentelor pentru nuntă.

Când oferim un buchet de trandafiri albi?

Dacă persoana respectivă ne inspira sinceritate, inocență și admirație pură, atunci putem comanda pentru ea un foarte frumos buchet de trandafiri albi. Un astfel de buchet de flori poate fi oferit unei persoane pe care o admirăm în adevăratul sens al cuvântului, cu ocazia aniversării sau cu ocazia unui eveniment important precum nuntă sau botez.

Trandafirii roz

Sunt flori, mai puțin pretențioase și mai comune. Un buchet frumos de trandafiri roz poate fi oferit chiar și unei persoane pe care nu o cunoașteți foarte bine. Este recomandat, de asemenea, să oferiți un astfel de buchet pentru evenimente mai comune sau doar pentru a face o surpriză plăcută unei persoane la care țineți și pe care o admirați.

Este buchetul de flori foarte potrivit pentru începutul unei relații, este foarte adevărat, susțin specialiștii florali.

Trandafirii galbeni

Culoarea galbenă reprezintă un simbol al prieteniei și bucuriei. Un frumos buchet realizat din trandafiri proaspeți, va induce o stare de bucurie oricărei persoane care îl va primi. Mesajul va fi unul direct, foarte sincer și foarte prietenos.

Așadar, dacă vreți să faceți o surpriză frumoasă unei foarte bune prietene sau chiar și unei rude apropiată, față de care nutriți sentimente de apreciere și afecțiune, atunci alegeți un buchet de trandafiri galbeni.

Este exact ceea ce vă trebuie pentru un astfel de mesaj!

Trandafirii roșii

Sunt florile cele mai cunoscute pentru sentimentele de dragoste puternică.

Nu mai încape nici un fel de îndoială în prezent. Persoanele care doresc să transmită sentimentele de iubire profundă, nu por opta pentru alte flori. Trandafirii roșii sunt cei mai potriviți.

Comandați buchete sau aranjamente florale din trandafiri roșii pentru aniversarea căsniciei, pentru cererea în căsătorie sau chiar și pentru un frumos început al unei relații de prietenie.

Toate categoriile de buchete de flori din trandafiri de diferite culori, pot fi comandate și la floraria online Bacau Master Flower. Pe site-ul nostru sunt postate multe tipuri de buchete de trandafiri de diferite tipuri. Acestea pot avea un număr variabil de flori, începând cu 5,7 sau 11 și ajungând până la buchete extravagante formate din 101 de fire de trandafiri. În funcție de ocazia cu care îl veți oferi, vă așteptăm cu drag oricând. Comenzile se pot face telefonic sau chiar și în mod direct în magazinul nostru situat în Calea Mărășești nr. 98, în incinta Pieței Sud.

Noi realizăm aranjamente florale și buchete moderne de flori pentru orice tip de eveniment.

Vă punem la dispoziție curieri proprii pentru furnizarea de servicii de curierat și puteți livra buchetul sau aranjamentul floral în orașul Bacău sau în împrejurimi, la oră fixă și în locul dorit. Serviciile de curierat pentru livrările din interiorul orașului sunt complet GRATUITE.

Despre buchetele din orhidee

Orhideea mai este numită și floarea iubirii. Un frumos buchet realizat din orhidee îl puteți oferi oricând persoanei iubite în semn de afecțiune, admirație și profundă iubire. Este o floare exotică, foarte interesantă, care poate fi de mai multe tipuri și de mai multe culori. Diferitele specii de orhidee pot fi foarte frumos combinate între ele.

Astfel de aranjamente și buchete florale pot fi oferite cu ocazia oricărui eveniment. Poate fi un frumos buchet de nuntă, de logodnă, pentru aniversare, pentru petrecerea de pensionare sau de absolvire, etc.

Orhideele exprimă perfecțiune, armonie și iubire profundă!

Așadar, dacă florile sunt dedicate celei mai dragi persoane, atunci puteți alege între un buchet clasic de trandafiri sau un superb buchet de orhidee. Ambele tipuri de flori simbolizează iubirea, afecțiunea deplină și perfecțiunea frumosului.

Pentru aranjamente speciale de acest gen, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0751.608.960. Designerii noștri florari au posibilitatea de a crea pentru dumneavoastră cele mai interesante buchete de flori si aranjamente florale Bacau,  care sunt și foarte moderne. Vă așteptăm și în incinta florăriei noastre situată pe Calea Mărășești nr. 98, în orașul Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *