Ce flori să alegi în funcție de zodia persoanei careia le dăruiești?

butterfly perched on flower

Fiecare reprezentant al unei zodii se caracterizează prin anumite trăsături predominante și are câteva preferințe de flori și plante norocoase. În cazul în care vreți să dăruiți flori unei persoane pentru care nu știți prea multe lucruri despre ce flori îi plac, dar știți cărei zodii îi aparține, ne-am gândit să vă venim în ajutor cu câteva sugestii legate de ce flori să cumpărați în funcție de zodia persoanei căreia le dăruiți. Buna impresie este garantată!

De multe ori zodiacul precizează și care sunt culorile, pietrele prețioase și florile care aduc noroc. Pentru a face o alegere potrivită, care să surprindă cât mai plăcut o persoana, cu un buchet de flori cât mai inspirat, va prezentăm mai jos, ce recomandă zodiacul.

Ce flori să dăruiți fiecărei zodii?

Dacă vreți să oferiți un buchet de flori unei persoane care se și ghidează în viață după aceste aspecte, informațiile de mai jos pot fi și mai valoroase.

1. Berbecul

Floarea norocoasă a acestei zodii este caprifoiul. Cu influențe pozitive pentru zodie sunt și crinii și crizantemele. Cum culoarea zodiei este roșul, care semnifică energie, vitalitate, capacitate de conducere, dacă nu găsiți acest gen de flori, puteți opta cu încredere pentru un buchet de flori roșii.

2. Taurul

Se spune că floarea favorită pentru zodie, care atrage și norocul este macul. Cum altfel a-ți putea să imaginați un buchet de flori pentru această zodie, romantică și energică, în afară de unul care să exprime plăcerea pentru natură, libertate, confort și chiar comoditate. Florile de câmp sunt de aceea o bună alegere, dacă nu găsiți maci și vreți să dăruiți ceva care va fi bine primit. Alte plante ce pot fi trecute la categoria bun de oferit pentru taur sunt: margaretele, violetele, trandafirii și orhideele.

3. Gemenii

Floarea aducătoare de noroc pentru gemeni este considerată lavanda. Ea este floarea pe care o puteți oferi ca buchet simplu sau în combinație cu alte flori. Cum specificul acestei zodii este sociabilitatea, imaginația și perseverența, buchetul ales trebuie să fie o îmbinare între flori cu eflorescență bogată, cum sunt lavanda, hortensia, liliacul, orhideea. Violetul este culoarea favorită, care se regăsește și în coloritul acestor flori.

4. Racul

Floarea cea mai reprezentativă pentru această zodie sensibilă, emotivă și plină de surprize, este trandafirul alb. Cum culoarea norocoasă este albul, buchetul trebuie să includă obligatoriu flori în această culoare. Alte plante potrivite pentru a fi oferite unui rac sunt: crinii, lotusul, tuberozele, mușcata albă parfumată.

5. Leul

Când vine vorba despre energicul și orgoliosul leu, cea mai potrivită alegere este aceea a unui buchet de flori cu floarea soarelui, planta cea care aduce noroc zodiei. În cazul în care nu găsiți această floare, puteți opta cu încredere pe flori galbene, ce aduc cu aceasta, cum ar margaretele galbene sau gerberele. Foarte bine primit și potrivit este și un buchete de dalii sau trandafiri galbeni.

6. Fecioara

Trăsăturile predominante ale acestei zodii sunt pragmatismul și sensibilitatea. Floarea norocoasă, ce aduce noroc este crizantema. Un buchet de flori, de care o reprezentantă a acestei zodii se va bucura întotdeauna, este unul de narcise sau frezii. Dacă vreți să dăruiți plante la ghiveci, iedera și violetele sunt o altă alegere recomandată.

7. Balanța

Această zodie echilibrată, cu plăcere pentru analiză și ordine, se va bucura de un buchet de flori care să fie în acord cu personalitatea. Vor fi apreciate aranjamentele atent alese și ordonate. Florile norocoase și preferate sunt hortensiile, albăstrelele și margaretele. Nu veți da greș, dacă alegeți un buchet elegant de trandafiri albaștri sau albi.

8. Scorpionul

Pe femeile puternice, hotărâte, independente și cu mult simț al umorului din zodia scorpion, le puteți cucerii cu un buchet colorat, în care să includeți bujori, trandafiri sau anemone. Ca plantă de ghiveci, ce invocă ceva din firea arahnidei care denumește zodia, puteți oferi un cactus.

9. Săgetător

Unei zodii cuceritoare și dornică de libertate, așa cum este săgetătorul, i se potrivesc florile de primăvară. Dacă vreți să dăruiți un buchet unei reprezentante a acestei zodii, optați pentru lalele, narcise, bujori, frezii. În general, florile alese trebuie să fie delicate și șarmante, așa cum îi place să fie și să se poarte unui săgetătoare.

10. Capricornul

Unei persoane sofisticate și plină de pasiuni, așa cum este capricornul, trebui să-i oferiți flori sobre și aranjamente bine elaborate. Garoafa este floarea norocoasă, dar veți face o alegere corectă și dacă veți oferi crini, camelii, panseluțe și cale.

11. Vărsătorul

Nicio altă zodie nu iubește mai mult viața și nonconformismul decât vărsătorul. Floarea lui norocoasă este orhideea. Preferate sunt și florile speciale, cum ar fi strelitzia, solidago sau tuberoza. Cu cât buchetele vor fi mai pline de culoare și mai dichisite, cu atât aprecierea va fi mai mare.

12. Peștii

Unei zodii sensibile, prietenoasă, cu oameni care știu să fie cei mai buni prieteni, îi este reprezentativă floarea de lotus sau nufărul. Preferate sunt și stânjeneii, crinii, irișii sau liliacul. Persoanele din această zodie vor fi încântate de buchete de florile de apă, delicate și parfumate.

Dacă veți alege flori în funcție de zodie și de plantele considerate norocoase pentru fiecare dintre ele, veți face o alegere care va fi bine primită. Pe oameni îi încântă să știe că ceilalți cunosc detalii despre ei și zodia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *